Steelbro SB250 Truck gemonteerde 20-25Ft

Als officieel distributor voor fabrikant Steelbro uit Nieuw-Zeeland zijn we vanaf eind 2008 gestart met de verkoop voor dit merk.

Daarvoor hebben we een praktijk demonstratie georganiseerd bij een bestaande klant in Limburg. Met als resultaat 1x verkocht een truckopbouw sideloader voor een verhuizer uit Sassenheim. En met ons zusterbedrijf, Nicotech, een 3 assige trailer sideloader voor een startende ondernemer uit Geel (Belgiƫ).

De truckopbouw hebben we van een eigen ontwerp subframe voorzien waarmee de achterste kraan kan verschuiven tussen 20Ft & 25Ft. Verder is het subframe zo uitgevoerd dat het zo laag mogelijk blijft om HC containers onder de 4mtr te kunnen vervoeren. Maar ook een hoge vorm van stijfheid te verkrijgen tegen torderen. Dat was dermate goed gelukt dat het chassis stabilisatie systeem van MAN wat nerveus ging reageren. Dit heeft de MAN dealer netjes verholpen.

Ook deze sideloader draait momenteel na 10jaar nog steeds zijn rondjes naar tevredenheid bij de klant. De laatste 2 foto’s zijn van een onderhoud moment 8 jaar na levering, nog in perfecte staat.

Vorige
Beltruck BV    |     Jonkerspad 3b    |     7271 LC Borculo    |     info@beltruck.nl    |     +31 (0)657 322 646