In aanbouw: NCL MonoBoxer36 Lowdeck

De allereerste 100% in eigenbeheer ontwikkelde sideloader die momenteel in aanbouw is in opdracht van een klant. Alle knelpunten waar we de afgelopen 25 jaar tegenaan botste zijn nu verbeterd toegepast.

Daarnaast zit deze sideloader nog eens bomvol noviteiten zoals: Proportioneel Elektrische/Hydraulische aandrijving, middenkoker schuifchassis, een toparm die onder geringe hoek-kanteling draait t.o.v. onderarm. Dit plaatst de weegconsole in transportstand met grote ruimte van de container. Belangrijk tijdens extern kranen.

De steunpoten schuiven nu horizontaal uit met automatisch neerdraaiende stempelpoten. De voorste kraan met dubbele schuifbalk waarmee tussen een over te laden truck en zijn container naar de overkant kan afgestempeld worden.

De kranen verschuiven beide via een brede track Hydromotoren waarmee nu ook 10Ft tot 45Ft kan gehandeld worden.

De assen, voorzien van Tridec ES-F besturing op as 2 & 3, staan wijd uit elkaar. Dit maakt grote stabiliteit op de weg, maar ook ruimte tussen de assen voor wielkasten en de olietank.

Op dit moment nog in volle opbouw. Met enige vertraging omdat in het begin er gelijktijdig aan de constructie is begonnen terwijl er nog doorgetekend moest worden. Maar het heeft nu vorm gekregen!

Vorige
Beltruck BV    |     Jonkerspad 3b    |     7271 LC Borculo    |     info@beltruck.nl    |     +31 (0)657 322 646