Demo Steelbro SB361 voor België 2009

Tijdens de door ons georganiseerde klantendemo in Limburg 2008 hebben we behalve een truck gemonteerde sideloader aan klant uit Sassenheim ook een nieuwe demo trailer sideloader verkocht aan een Belgische eigenrijder.

Deze sideloader heb ik samen met de klant en zijn trekker, opgehaald bij een collega Steelbro dealer in Zuid-Frankrijk.

De Belgische registratie voor kenteken bij de DIV in Brussel zou zich uiteindelijk 3 maanden gaan vergen. Probleem voor de ambtenaren in Brussel was dat ik (Nicotech België) een factuur vanuit Nieuw-Zeeland heb ontvangen en betaald, maar het chassis (en de documenten) kwamen van een Tsjechische trailerbouwer die in opdracht van Steelbro het chassis heeft gebouwd en geleverd. De kranen waren per container uit Christchurch gekomen. (EU v.s. non-EU)

Uiteindelijk, geheel in Belgische stijl met een “tussenpaus”, is Nicotech officieel importeur voor die trailerbouwer in België geworden. En konden we eindelijk de kentekenplaten gaan monteren.

In 2012 heeft de eigenrijder de sideloader overgedaan aan een transportbedrijf uit Gent, welke vandaag nog steeds klant is voor onderhoud met deze machine.

 

 

 

Vorige
Beltruck BV    |     Jonkerspad 3b    |     7271 LC Borculo    |     info@beltruck.nl    |     +31 (0)657 322 646